Квартира Хотів новобудови

Квартира Хотів новобудовиЯкщо Ви відносите себе до групи молодих людей, яким необхідна зручна і простора квартира, «Хотів» новобуд саме для Вас. Даний комплекс був зданий в експлуатацію, але кілька квартир ще залишилися вільними. Цегляний будинок розташований недалеко від столиці, тому багато жителів можуть дістатися на роботу за кілька хвилин їзди на автомобілі. Це компенсується сприятливим розташуванням споруди в лісовій частині північного району, який оточений лісами і озерами. Багато молодих людей вибирають квартири в новобудові в Хотові, щоб мати можливість повертатися додому в чисту і спокійну середу.

Крім того, що житловий комплекс розташований в мальовничому районі, він має ряд переваг перед столичними багатоповерхівками. Цегляні стіни зберігають тепло всередині приміщення взимку і не нагріваються в літню спеку. Висота стель до 3-х метрів дозволяє проводити опалення підлоги, встановлювати натяжні стелі та інше. Противоударная металеві двері надійно закривається і не піддається фізичному впливу. Металопластикові вікна служать звукоізоляцією і не продуваються. У Вашій новій квартирі в новобудові «Хотів» за замовчуванням присутній звукоізоляційне підлогове покриття. Опалення в будинку індивідуальне.

Що стосується благоустрою, то на території будинку є дві стоянки - для жителів і гостей, зона відпочинку, дитячий та спортивний майданчики. На перших поверхах розташовані приміщення для магазинів і офісів. Можливо, Ви знайдете нову роботу прямо в новобудові в Хотові. 98 квартир в будинку представлені в трьох варіантах - з однією, двома і трьома кімнатами. Однак сміємо попередити, що кількість вільного житла стрімко скорочується.

Велика увага до нашого дому обумовлено не тільки вигідним розташуванням і зручностями. Важливу роль відіграє вартість житла. Вам достатньо лише оплатити його одним платежем, і по знижці в 10% всього за день у Вас з'являється власна квартира. «Хотів» новобуд має свій офіційний сайт, де викладена вся важлива інформація про житловий комплекс, в тому числі і ціни на житло. Пропонуємо Вам ознайомитися з актуальною інформацією і вибрати ту квартиру, яка підійде саме Вам.


Щоб зв'язатися з нами і купити нову квартиру в новобудові в Хотові, зателефонуйте за номером, який вказаний на сайті забудовника. Також наші менеджери нададуть безкоштовну консультацію і відповіді на всі Ваші питання.